FB Pixel
Kortfilmfestivalens ungdomspris deles ut av en ungdomsjury bestående av elever fra UKM Grimstad, og går til en film i internasjonal konkurranse.
sveinaronsen

SVEIN ARONSEN er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

toretomter
Juryen:

Mathea Aschim 

Mia Tomine Neset 

Pluto Myhre 

Tuva Helina 

BENTE MAALEN er produsent og produksjonsleder på kortfilm og spillefilm og har etablert produksjonsselskapet Blaane i Trondheim. Maalen har flere års erfaring som arrangementsprodusent og programmerer fra filmfestivaler som Kosmorama og Ramaskrik. På midten av 2010-tallet beveget hun seg over til den produserende filmbransjen. Først som produksjonskoordinator og deretter som produksjonsleder blant annet på Den 12. mannHeimebane og Håp. I 2018 etablerte hun sitt eget produksjonsselskap, Blaane Film, som har produsert to kortfilmer, og som har flere nye prosjekt på gang.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.