FB Pixel
Kortfilmfestivalens ungdomspris deles ut av en ungdomsjury bestående av elever fra UKM Grimstad, og går til en film i internasjonal konkurranse.
sveinaronsen

SVEIN ARONSEN er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

toretomter
Juryen:

Mathea Aschim 

Mia Tomine Neset 

Pluto Myhre 

Tuva Helina 

BENTE MAALEN er produsent og produksjonsleder på kortfilm og spillefilm og har etablert produksjonsselskapet Blaane i Trondheim. Maalen har flere års erfaring som arrangementsprodusent og programmerer fra filmfestivaler som Kosmorama og Ramaskrik. På midten av 2010-tallet beveget hun seg over til den produserende filmbransjen. Først som produksjonskoordinator og deretter som produksjonsleder blant annet på Den 12. mannHeimebane og Håp. I 2018 etablerte hun sitt eget produksjonsselskap, Blaane Film, som har produsert to kortfilmer, og som har flere nye prosjekt på gang.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.