FB Pixel
Dramatikerforbundets pris Timeglasset og 15.000 kroner går til en eller flere manusforfattere som står bak en fiksjons- eller novellefilm i konkurransen for norsk kortfilm.
Kristian

Kristian Landmark er manusforfatter og regissør. Han har bakgrunn som teaterinstruktør og barnebokforfatter, med en mastergrad som manusforfatter fra Den norske filmskolen. Hans avgangsfilm som manusforfatter var den prisbelønte Når jeg faller (2017). Landmark har siden laget både fiksjon – og dokumentarfilm. Hans kinodokumentar Tønes var i 2019 avslutningsfilm på Den norske filmfestivalen. Landmark har i ulike roller vært delaktig i produksjonen av fiksjonsverk for både barn og voksne. I 2023 er han aktuell med to kinofilmer. Han har skrevet KuToppen-på sporet, produsert av Qvisten Animation. Høsten 2023 har spillefilmen K-town premiere, en film han også har regi på.

Miriam

Miriam Larsen er skuespiller, manusforfatter og serieskaper utdannet ved University of Stellenbosch og Waterfront Theatre School i Cape Town. I 2010 vant hun Filmpolitiets Kortfilmpris for kortfilmen Nummer, og har siden jobbet som manusforfatter på serier som Julestjerna, Stayer og Hjem til Jul. Hun har vært serieskaper på Evy og Alltid og Russebussen som ble nominert til Gullruten for beste barne- og ungdomsdrama. Hun har jobbet med casting, gjort stand-up, skrevet to bøker for Kagge Forlag under pseudonymet Vera Voss, og opptrådt med solo-showet Sædfuck – en litt romantisk komedie på Teaterkjelleren. 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.