FB Pixel

Programslipp

Endelig kan vi dele det komplette programmet for den 47. Kortfilmfestivalen med dere! Nå kan du lese om alt som skal skje også utenom konkurranseprogrammene våre, og finne ut akkurat hvor og når alt skjer. Nedenfor følger et lite overblikk over noen av de mange høydepunktene. For full oversikt over festivalprogrammet, gå til PROGRAMSIDEN.

BRANSJEPROGRAM

SPESIALPROGRAM

Her finner du filmvisninger og andre arrangementer som går utenom de faste programkategoriene våre, blant annet:

SOSIALE ARRANGEMENT

Det er viktig med noen pusterom på festival, og med et sommerlig Grimstad som bakteppe er du garantert gode minner med gamle venner og nye kontakter – en deilig start på sommeren! Bli med på for eksempel:

KONKURRANSEPROGRAM

Les mer om årets konkurranseprogram, bestående av norske og internasjonale kortfilmer og kortdokumentarer, og norske musikkvideoer. Disse konkurrerer om totalt ti festivalpriser som skal deles ut i Grimstad, og tre vinnerfilmer (Gullstolen for beste norske kortfilm, beste internasjonale kortfilm og beste kortdokumentar) vil kvalifiseres til Oscar®-vurdering.

DIGITAL FILMFESTIVAL

I år igjen har vi også en egen digital filmfestival, hvor hele konkurranseprogrammet vil være tilgjengelig fra festivalstart 12. juni og helt søndag 23. juni! Har du ikke anledning til å dra til Grimstad i år, men vil allikevel holde deg oppdatert på det siste og beste blant norsk og internasjonal kortfilm? Har du jobbet på en av filmene i programmet, og vil gi venner og familie sjansen til å se programmet den er med i? Her har vi løsningen!

Hjertelig velkommen til Grimstad i juni!

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.