FB Pixel

Voice and Audience:
En mesterklasse med Kathleen McInnis

En filmskapers “STEMME” – vi har hørt uttrykket, men hva betyr det egentlig? Hvor er den, og hvordan kan du bruke den til å koble kreativitet og forretningsutvikling? Og hva betyr det for publikum? Og filmbransjen?
I sin dønn ærlige, underholdende og svært informative mesterklasse vil Kathleen McInnis guide deg gjennom viktigheten av å finne din stemme og hvordan du best kan bruke den til sin fordel. Dette vil du ikke gå glipp av!

Kathleen McInnis har over tredve års erfaring med å oppdage, introdusere og støtte oppadkommende globale filmtalent gjennom sitt arbeid med programmering for filmfestivaler, som filmprodusent og strategipublisist på A-festivaler verden rundt. Som en internasjonal programmerer og kurator har hun i lang tid fokusert på nye filmskapere på verdensbasis – for kortfilmskapere, langfilmdebutanter, og de som lager sin andre film, i sjangrene fiksjon, dokumentar og animasjon.

I 2017 startet hun New Works-in-Progress Forum for Seattle International Film Festival for å samle filmskapere, mentorer fra bransjen og publikum i et helt unikt miljø der filmskaperen som kunstner står ved et viktig veiskille. Det suksessfulle programmet danner et trygt krysningspunkt der slutten på den kreative reisen er begynnelsen på veien mot publikum, hvor filmskaperne oppdager hvordan filmene engasjerer på den globale scenen.

Kathleens omfattende erfaring med programmering viser også til dype, verdensomspennende forhold til filmskapere, filminstitutt, produsenter, skoler, programmerere og andre i den globale filmbransjen. Hennes tiårige kontrakt med Palm Springs International ShortFests Short Film Market ga henne muligheter til å oppdage og støtte besøkende filmskapere hvert år.

Da hun fikk oppgaven med å sette sammen Toronto Int. Film Festivals første internasjonale kortfilmprogram, skapte hun nye plattformer for å bygge broer mellom kortfilmskapere og bransjefolk med makt til å ta beslutninger.
Et tilfeldig møte under Sundance Film Festival i 1992 skulle vise seg å bli tilblivelsen av Kathleens filosofi, Den filmatiske treenigheten, og hun jobber fremdeles hardt for å få en perfect match mellom film, kunstner og publikum.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.