FB Pixel

At the Roundtable:
Yngvild Sve Flikke on Directing

Filmskaper Yngvild Sve Flikke kunne dra fra Bergen med en Gullrute for beste regi på Makta etter å ha mottatt en rekke priser på internasjonale festivaler for Ninjababy. Vi har gleden av å kunne invitere til en eksklusiv samtale med Yngvild hvor hun vil dele sine erfaringer og snakke om sitt virke som regissør. 

Om du har regissert en kort- eller langfilm, har et ferdigskrevet manus, eller planlegger å skrive eller regissere en ny film, da er denne samtalen for deg!
Vi har lagt til rette for at du som filmskaper får plass i et åpent og ærlig rom der Yngvild svarer på spørsmål om sitt arbeid, kunnskap og erfaringer fra en karriere innen korte, lange og serie-formater. Vi oppfordrer deltakerne til selv å dele egne erfaringer og forberede gode spørsmål.

NB! Dette arrangementet er begrenset til ti personer og det er først- til-mølla-prinsippet som gjelder. Samtalen vil foregå på norsk. 

Meld deg på her

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.