FB Pixel

At the Roundtable:
Halfdan Ullman Tøndel on directing

Filmskaper Halfdan Ullmann Tøndel kommer rett til Grimstad etter verdenspremieren på sin spillefilmdebut ARMAN på filmfestivalen i Cannes, og vi har gleden av å kunne invitere til en eksklusiv samtale med Halfdan hvor han vil dele sine erfaringer og snakke om sitt virke som regissør og manusforfatter.

Om du har regissert en kort- eller langfilm, har et ferdigskrevet manus, eller planlegger å skrive eller regissere en ny film, da er denne samtalen for deg!
Vi har lagt til rette for at du som filmskaper og/eller manusforfatter får plass i et åpent og ærlig rom der Halfdan svarer på spørsmål om sitt arbeid, kunnskap og erfaringer fra en karriere innen korte og lange formater. Vi oppfordrer deltakerne til selv å dele egne erfaringer og forberede gode spørsmål.

NB! Dette arrangementet er begrenset til ti personer og det er først- til-mølla-prinsippet som gjelder. Samtalen vil foregå på norsk.

Meld deg på her

Halfdan Ullmann Tøndel studerte regi ved Westerdals kunstskole. Han filmdebuterte med kortfilmen Fuglehjerter (2015), som hadde premiere i Karlovy Vary og vant Gullstolen på Kortfilmfestivalen i 2016. Den mottok en Amandanominasjon, og var på Cineuropas liste over de beste europeiske kortfilmer fra 2016.

I 2017 hadde hans neste kortfilm, Fanny, premiere i Aspen, mottok nok en Amandanominasjon, i tillegg til en ny plass på Cineuropas liste over de beste europeiske kortfilmer. Begge filmene har blitt vist på festivaler over hele verden.

I 2024 har debutspillefilmen hans, Armand, med Renate Reinsve og Ellen Dorrit Petersen, verdenspremiere i Un Certain Regard på filmfestivalen i Cannes. Filmen har allerede blitt  solgt internasjonalt og slippes på kino i 2024/2025.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.