FB Pixel

Toronto Int. Film Festival presenterer

TIFFs Short Cuts team er stolte av å gjenforenes med våre kjære kortfilmentusiaster i Grimstad for å dele noen av perlene fra TIFFs seneste program.

For å representere Canada har vi James Michael Chiang med den rørende dramakomedien XIE XIE, OLLIE og Jasmin Mozaffaris høyoktan-drama MOTHERLAND, en oppfølger til hennes prisvinnende spillefilmdebut Firecrackers (TIFF 2018), som tok hjem TIFFs Short Cuts Award for beste canadiske film.

En annen tilbakekomst til TIFF verdt å merke seg er Farnoosh Samadis TITANIC, SUITABLE VERSIONS FOR IRANIAN FAMILIES, en betimelig satire over Irans TV-programmeringspolitikk. Ecuadors stigende stjerne, Ana Cristina Barragán, slår til med BIRD, en hjemsøkende historie om stjålen ungdom.

Dokumentarutvalget sprer glede med litt ufiltrert jenteprat i Subarna Dash og Vidushi Guptas frekke animasjon THIS IS TMI, mens Rea Rajčićs sjarmerende regidebut 1001 NIGHTS gir oss innblikk i to kroatiske pensjonisters daglige date med tyrkisk såpeopera.

Sonja Baksa, TIFF Short Cuts

Sonja Baksa er medansvarlig internasjonal programmerer for Short Cuts ved Toronto International Film Festival.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.