FB Pixel

Hver sin cinema

«Hver Sin Cinema» er en filmworkshop ledet av den prisbelønte filmskaperen Hisham Zaman. Workshopen inviterer regitalenter med flerkulturell bakgrunn til å utvikle og utforske sin registemme gjennom en intensiv filmworkshop over fire helgesamlinger.

Dette programmet består av et utvalg filmøvelser som har blitt til under to runder med «Hver Sin Cinema». 

Med tema som kjærlighet, sorg, ensomhet og identitet har talentene forsøkt på minimalistisk vis skape filmatiske øyeblikk innenfor stramme rammer.

«Hver Sin Cinema» utfordrer filmskaperne til å skildre komplekse og emosjonelle menneskelige relasjoner på kort tid med begrensede ressurser og fokus på visjon fremfor produksjon. Snowfall Cinema er opptatt av å vise at filmskapning ikke er en uoppnåelig drøm og tiltenkt noen få. Kursene til Hisham speiler nettopp dette, hvor filmøvelsene lages innenfor stramme rammer hvor de utforsker sitt filmspråk og jobber utradisjonelt med et mini team, en location, to skuespillere og maks fem innstillinger.  

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.