FB Pixel

Melissa de Raaf: How to Use Time
Editing in cinematic storytelling

Filmatisk historiefortelling er å organisere hendelser, objekter og utviklingen av karakterer, over tid. I denne samtalen vil vi vise scener fra ulike filmer og analysere deres strukturer.

Vi vil også diskutere tidsteorier innen (film)filosofi og vitenskapelig forskning. Målet er å snakke om hva tid betyr for narrativ struktur både i manuset ditt og redigeringsprosessen din.

Samtalen vil foregå på engelsk. 

Melissa de Raaf er født i Nederland og har bodd i Tyskland siden 2004, hvor hun studerte kunstteori og filosofi ved Karlsruhe University of Arts and Design. Ved siden av arbeidet som manusforfatter, filmskaper og filmprogrammerer, er de Raaf professor i dramaturgi / filmatisk historiefortelling ved Academy for Media Arts Köln.

Hun har vært involvert i følgende filmer og manus: First of all, Felicia (2009), med Răzvan Rădulescu, Podslon (2010) regissert av Dragomir Sholev, Die feinen Unterschiede (2012), regissert av Sylvie Casey-Michel, samt La Incorrupta (2016) og Ensaio (2018), begge regissert av Tamar Guimarâes.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.