FB Pixel
Dramatikerforbundets pris Timeglasset består av 15.000 kroner og går til en eller flere manusforfattere som står bak en fiksjons- eller novellefilm i norsk konkurranse.
1. JURY TIMEGLASSET Miriam Sunde

Miriam Sunde er en norsk/marokkansk manusforfatter og regissør basert i Oslo. Hun har dramautdanning fra Australia og London, og ble uteksaminert fra Høyskolen Kristianias film og tv-linje med fokus på regi høsten 2022. Siden har hun skrevet og regissert en originalserie for Altibox, mottatt støtte fra NFI og Viken til en kortfilm, hatt en miniserie med  Nordisk Film og TV-fonds manusutviklingsprogram i Oslo, Gøteborg og Helsinki, og pitchet nylig en dramaserie under utvikling på Seriesmania og HBO Max’ Writers Campus i Lille, Frankrike. Hun utvikler for tiden en thriller-serie med Nordisk Film.

2 JURY TIMEGLASSET Kjersti Ugelstad

Kjersti Ugelstad er en norsk manusforfatter kjent for sitt arbeid med serier som Torpedo (2007), Det tredje øyet (2013-2016), Kjære landsmenn (2021), Maskineriet (2020-2022), R.I.P. Henry (2023), Wisting (2019-2024), og spillefilmen Asfaltenglene (2010).

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.