FB Pixel
Vinneren av Gnistprisen mottar 50.000 kroner gitt av Altibox, samt markedsføring og distribusjon av vinnerfilmen på Altibox’ strømmetjeneste.
Prisen går til en norsk filmskaper som avslører en særskilt dristighet og et skapertalent som Altibox ønsker å hedre og støtte videre.
1. GNISTPRISEN Kari Nøst Hegseth

 

 Kari Nøst Hegseth er programsjef for HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival, og har tidligere jobbet for festivaler som Mirage, Kortfilmfestivalen, Oslo/Fusion, med flere.

 

Hun har bakgrunn som samfunnsviter, og har studert dokumentarregi ved OsloMet. Hun er deleier i produksjonsselskapet Morild Film.

3. GNISTPRISEN Terje Dale

 

Terje Dale er programutvikler og seniorkonsulent for Altibox. Terje har lang erfaring fra NRK, som fotograf, klipper, regi, flerkameraprodusent og klipper for norske og internasjonale dokumentarfilmer. De siste årene har han jobbet som eksternredaktør i Oslo, med hovedfokus på dokumentar.

2. GNISTPRISEN Tore Tomter

 

Tore Tomter jobber som konsulent for Altibox i forbindelse med innkjøp av kortfilm, dokumentarer og animasjonsfilmer. Han jobbet tidligere i NRK, og var fra 1991 innkjøpsansvarlig for dokumentarer.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.