FB Pixel
Vinneren av Gullstolen for beste musikkvideo mottar 25.000 kroner gitt av HQartist, en online plattform og samarbeidsverktøy for livemusikkindustrien.

MONA B. RIISE er utdannet på universitetet i Oslo med grunnfag i Litteratur, medier- og kommunikasjon og statsvitenskap mellomfag. De siste årene har man sett Mona B. Riise som dommer I NRKs underholdnings-suksess Stjernekamp på NRK. Men man har også kunnet se, høre og lese hennes stjerne-intervjuer fra Los Angeles, hvor hun har jobbet som frilansjournalist, i fem år, før hun vendte tilbake til hjemlandet. Fra 2019 har Mona vært fast programleder for Kulturstripa på NRK P2 som tar for seg populærkulturen som gir oss hjertebank. Hun har i en årrekke vært dommer i Stjernekamp, og vil fortsette med det også høsten 2021.

JONATHAN VIVAAS KISE har en bachelor i fotografi fra Falmouth University i England. Jonathan har de siste fem årene jobbet tett på norsk musikkbransje, med alt fra livefoto, pressebilder og albumcovere til en stor mengde norske og utenlandske artister. Drivkraften i arbeidet hans er samarbeidet med andre kreative, og han jobber tett med flere musikere med utvikling av deres visuelle identitet, enten det er pressebilder, artwork eller turnéer. 

SILYA NYMOEN lager musikk som spenner fra pop, rock og soul til kabaret. Høsten 2013 deltok Silya i Stjernekamp på NRK1, tok Norge med storm og ble kåret til vinneren av sesongen. Silya viste uke på uke gjennom Stjernekamp at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainer-gen få artister er forunt. Vinter 2018 fikk publikum se Silya på TV2s «Hver gang vi møtes» der hun igjen viste sin store musikalitet. Vinteren 2020 har Silya vært å se i det nye programmet Maestro på NRK, som handler om at kjente personer konkurrerer om å dirigere KORK best mulig i forskjellige sjangre.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.