FB Pixel
Filmkritikerprisen gis i form av et kunstverk til en norsk kortfilm i konkurranse. Juryen er oppnevnt av Norsk Filmkritikerlag.

INGRID ÅBERGSJORD er ansatt i Aftenposten, der hun jobber som bokansvarlig og filmanmelder. Hun har tidligere vært styremedlem i Bergen filmklubb, Cinemateket i Bergen og Bergen internasjonale filmfestival (BIFF). 

ALF KJETIL WALGERMO har skrevet flere kritikerroste bøker for barn, ungdom og voksne og er oversatt til en rekke språk. Walgermo har lang fartstid som filmkritiker i Vårt Land og er også fast juryleder for Andreasprisen på Filmfestivalen i Haugesund.

IDA CATHRINE HOLME NIELSEN er filmviter med en mastergrad i filmestetikk fra Københavns Universitet. Har skrevet for filmmagasinene Montages, Cinema og Filmmagasinet. I tillegg til virket som filmskribent, har hun vært involvert i CPH:DOX, Den norske filmfestivalen i Haugesund og vintageprogrammet på Frogner Kino. 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.