FB Pixel

Sundanceprogrammerer Heidi Zwicker presenterer

Sundance Film Festival er en årlig sammenkomst av de mest spennende, elektriske, oppadkommende og etablerte stemmer i amerikansk og internasjonal film. Etablert av den visjonære Robert Redford har festivalen de siste 40 årene vært stedet å oppdage noen av de mest skinnende kortfilm- og spillefilmskapere, kunstnere innen nye medier, og musikere.

Etter to digitale utgaver returnerte Festivalen for å samle publikum i Park City, Utah i januar i år, samtidig som den fortsatte å bringe fantastisk stemmer innen indiefilm til publikum online. I 2023 viste Sundance 64 kortfilmer fra hele verden, valgt ut fra nesten 11.000 påmeldte filmer.

Dette utvalget består av filmer fra 2023 Sundance Film Festivals kortfilmprogram, utvalgt av Sundance seniorprogrammerer Heidi Zwicker, og representerer en krysseksjon av kortfilmene som ble presentert under Sundance i år og viser mangfoldet av stemmer, stilarter og sjangre som er i de eksepsjonelle kortfilmene teamet fikk programmert i år.

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.