FB Pixel

Parker

En avgjørelse utsatt i flere tiår lar endelig tre generasjoner i en familie i Kansas City forenes når de gjør noe utallige Afrikansk-Amerikanere før dem ikke kunne gjøre – å velge sitt eget etternavn.

Catherine Hoffman, Sharon Liese

Catherine Hoffman er en prisvinnende oppadkommende dokumentarfilmskaper basert i Kansas City, Missouri. Etter eksamen i dokumentarjournalistikk og afrikanske studier har Hoffman fokusert på fortellinger om svartes historie og relevansen av den i dag. Hennes seneste film, Preserving Our Past: Kansas City Stories of Black History, strømmes nå på kanalen PBS.

Sharon Liese er en anerkjent regissør og produsent hvis filmer inkluderer prisvinnerne Flagmakers, og Transhood (HBO), den 14-ganger prisvinnende dokumentaren The Gnomist, som hadde premiere på Tribeca, samt Fight For The First og Selfie. Sharon har også skapt og regissert dokumentarserier for tv, i tillegg til å ha vært ansvarlig produsent og showrunner for serier på Discovery, MTV, OWN og Lifetime. For tiden er hun ansvarlig produsent og regissør på en fire-episoders serie for Starz.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.