FB Pixel

When You Left Me on That Boulevard

Tenåringen Ly og kusinene røyker en joint i forkant av en bråkete høsttakkefest med familien i tantens hus i sørøstlige San Diego i 2006.

SP Sundance WHEN YOU LEFT ME ON THAT BOULEVARD Kayla Abuda Galang

Kayla Abuda Galang

Kayla Abuda Galang ble født i Olongapo City på Filippinene og oppvokst i San Diego, California, og Houston, Texas. Som filmskaper henter hun inspirasjon fra sitt miljø og samfunn for å fortelle oppslukende og karakterdrevne historier, med humor i særegenheter og detaljobservasjon. Hennes seneste film, When You Left Me on That Boulevard mottok i år juryens hovedpris for beste kortfilm ved Sundance filmfestival og juryens spesialpris for visjon ved SXSW Film & TV Festival.

Hennes forrige film, Learning Tagalog With Kayla (2021), hadde premiere og fikk en publikumspris ved SXSW, og ble senere vist på festivaler som Palm Springs, Indie Memphis, Encounters, og Reel Asian. Hun er for tiden i utvikling av to spillefilmer; komedien ’06-’07, en oppveksthistorie lagt til sørøstlige San Diego midt på 2000-tallet, og On Earth as it is in Heaven, en komedie om familiesorg lagt til dagens Houston.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.