FB Pixel
Vinneren av Gullstolen for beste musikkvideo mottar 25.000 kroner gitt av HQartist, en online plattform og samarbeidsverktøy for livemusikkindustrien.
Linda B. Engelberth

Linda Bournane Engelberth
er en norsk-algerisk kunstner basert i Oslo. Hun har et videregående fagbrev i foto og en BA i kunsthistorie. Hennes siste utstillinger har vært vist i Die Haus der Photographie – Deichtorhallen Hamburg, Fotogalerie Wien og Spriten Kunsthall Skien, og hun har hatt flere utstillinger i Norge, Europa og USA. Hun er representert av New Yorks VII Photo Agency, et av verdens mest anerkjente fotobyråer, og hun har vunnet flere priser for sitt arbeid. I år debuterte hun som regissør med kortfilmen Se aldri tilbake – som har verdenspremiere i konkurranse under Kortfilmfestivalen.

Sarah Calver_fotokred: Guro Sommer

Sarah Christin Calvert
er låtskriver og utøvende musiker som er aktiv i flere band og prosjekter, deriblant Calvert, Louam og FLTY BRGR GRL. Hun har også vært involvert i produksjon av musikkvideoer for sine prosjekter og er opptatt av kreativitet, lekenhet og at det visuelle fremhever musikken.

Siri Schippers Skaar

Siri Schippers Skaar
kommer fra Valdres og bor i Oslo. Hun er utdannet lyddesigner fra Westerdals, og er ansatt ved Shortcut Oslo. Hun har nærmere 10 års erfaring med lyd til film, og har før dette gjort lyd på flere audiovisuelle produksjoner i kunstfeltet og vært dj i inn- og utland.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.