FB Pixel
Norsk filmforbunds fagpris er på 10.000 kroner og går til en person som representerer ypperlig faglig innsats blant de norske filmene i konkurranse. Juryen er oppnevnt av Norsk filmforbund.
Adrian

Adrian Dalen

Adrian Dalen er en animatør og regissør som jobber innen prisvinnende kortfilmer som “Baby fingers”, til spill prosjekt som “Palpable” og animerte langfilmer hos Qvisten. Verdsetter unike stemmer og estetikker, og håper at hvert prosjekt er så forskjellig som det kan være fra det forrige.

Jakob Rørvik

Jakob Rørvik

Jakob Rørvik er regissør og manusforfatter, utdannet ved NFTS i London. Han har premiere på sin første spillefilm i høst – «Thomas mot Thomas» – et prosjekt utviklet ved NFIs Nye Veier og Sundance Screenwriters Lab. Hans kortfilmer er vist ved en rekke festivaler, inkludert SXSW og Cannes, Cinéfondation, samt på online plattformer som Nowness og Vimeo Staff Pick.

Malin

Malin Hannesdatter Sunde

Malin (23) har en bachelor i TV-produksjon fra Universitetet i Bergen, og til høsten begynner hun på sitt siste år av en master som manusforfatter. Bachelorfilmen hennes var med i lokalprogrammet på BIFF i 2021 og hun har også vært med å produsere musikkvideo for Spellemannsvinneren Vilde Tuv. I perioder har hun jobbet i NRK, blant annet ved Eides Språksjov.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.