FB Pixel
Vinneren av Gnistprisen mottar 25.000 kroner gitt av Altibox, samt markedsføring og distribusjon av vinnerfilmen på Altibox' strømmetjeneste. Prisen går til en norsk filmskaper som avslører en særskilt dristighet og et skapertalent som Altibox ønsker å hedre og støtte videre. Juryen er oppnevnt i samarbeid mellom Altibox og Kortfilmfestivalen.
sveinaronsen

SVEIN ARONSEN er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

toretomter

TORE TOMTER jobber som konsulent for Altibox i forbindelse med innkjøp av kortfilm, dokumentarer og animasjonsfilmer. Han jobbet tidligere i NRK, og var fra 1991 innkjøpsansvarlig for dokumentarer.

BENTE MAALEN er produsent og produksjonsleder på kortfilm og spillefilm og har etablert produksjonsselskapet Blaane i Trondheim. Maalen har flere års erfaring som arrangementsprodusent og programmerer fra filmfestivaler som Kosmorama og Ramaskrik. På midten av 2010-tallet beveget hun seg over til den produserende filmbransjen. Først som produksjonskoordinator og deretter som produksjonsleder blant annet på Den 12. mannHeimebane og Håp. I 2018 etablerte hun sitt eget produksjonsselskap, Blaane Film, som har produsert to kortfilmer, og som har flere nye prosjekt på gang.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.