FB Pixel

This is TMI

Det stadig overraskende og endeløst lekende visuelle i Subarna Dash og Vidushi Guptas animasjon, er perfekt for den livlige og tabusprengende tematikken om puppestørrelser en gruppe kvinner diskuterer over en drink.

SP Toronto 2. THIS IS TMI - Subarna Dash, Vidushi Gupta

Subarna Dash, Vidushi Gupta

Subarna Dash er en animatør basert i India, med bakgrunn i animasjonsstudier ved Satyajit Ray Film & Television Institute, Kolkata. I 2022 ble hun hedret som en av “75 Creative Minds” av Indias Ministry of Information & Broadcasting ved International Film Festival of India (IFFI) i 2022. Filmene hennes har blitt vist og mottatt priser ved en rekke store festivaler, inkludert Berlinale, TIFF, SXSW og Annecy.

Vidushi Gupta er en indisk animatør og filmskaper. Hun har en bachelorgrad i elektronisk media, høyere eksamen i animasjonsfilm, og tar for tiden en mastergrad i visualisering. Etter sin debut med den animerte kortfilmen Alpaviram i 2019, har hun fokusert på animert kortfilm og kortdokumentar. Hun mestrer en rekke animasjonsteknikker, som 2D, stop motion, pixelering og dukkeanimasjon. Hennes mål er å utforske animasjonens verden, skyve på grenser, og bergta publikum med sine fantasifulle kreasjoner.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.