FB Pixel

Toronto Int. Film Festival presenterer

Teamet bak TIFF Short Cuts er utrolig glade for å kunne fortsette å dele vår kjærlighet for historiefortelling i kortformat med våre venner i Kortfilmfestivalen. Noen av de mest spennende nye stemmene i Nord-Amerika er med i årets program av seks filmer som hadde verdenspremiere ved TIFF i 2022. Vi begynner med Crystal Kayizas lyriske Sundance-vinner REST STOP og avsluttes med Aziz Zorombas SIMO, en dynamisk historie om to brødre under vekten av kulturell identitet, som tok hjem TIFFs Short Cut Award for beste kanadiske kortfilm. Vi er også glade for å vise frem Kenyas Mbithi Masya som kom tilbake til TIFF i fjor med sin hjerteskjærende BABA, etter å ha vunnet FIPRESCI-prisen for sin spillefilmdebut Kati Kati på TIFF i 2016.

Årets program inneholder også SHE ALWAYS WINS, Hazel McKibbins nyanserte blikk på en ung kvinnes kræsjkurs i maktkamper i forhold. På dokumentarsiden har vi UNTOLD HOURS, Daniel Warths nydelige innblikk i en Toronto-basert kunstners kreative prosess, og ikke minst Olivia Peaces AGAINST REALITY, en dypt personlig dagdrøm filtrert gjennom linsen til A.I. teknologi.

– Sonja Baksa, TIFF

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.