FB Pixel

Roundtable med Pierre Hodgson

Det finnes ingen absolutte sannheter eller regler du absolutt må følge når du skriver et manus og filmhistorien er full av vakre regelunntak. Likevel er det en del kunnskap og verktøy som vil gjøre prosessen enklere. 

Vi har gleden av å invitere til en eksklusiv samtale med den internasjonalt anerkjente manusforfatteren og -konsulenten Pierre Hodgson på Scandic Hotell Grimstad.

Om du har skrevet et manus, tenker på å skrive et nytt, eller ønsker å ta skrittet fra kort- til langfilm, da er denne samtalen for deg! Vi har lagt alt til rette for at du som manusforfatter eller skrivende regissør i et åpent og ærlig rom kan stille Hodgson ethvert spørsmål du måtte ha – fra hvordan finne flyten i skriveprosessen, til hva som fungerer og hva som ikke fungerer rent dramaturgisk. 

Hodgson vil dele av sine erfaringer og brede kunnskap, og vi vil oppfordre deltakerne til å dele egne erfaringer og forberede spørsmål. 

Arrangementet er i samarbeid med Dramatikerforbundet og Den Norske Ambassaden i Paris.

NB! Arrangementet har kun plass til tyve, og først- til-mølla-prinsippet gjelder. Det er nå fullbooket.

Fredag 10:00 Scandic

 

Pierre Hodgson er en britisk-født, fransk-basert forfatter. Etter en kort karriere som regiassistent levde han et dobbeltliv som politisk dokumentarfilmskaper for tv, og medforfatter for indiefilmer, deriblant Philippe Grandrieux’ Sombre og Hany Abou Asads Paradise Now. Han har vært bidragsyter i etablerte manuslab’er som Less is More (LIM; The European Development Program for Limited Budget Feature Film), og som mentor i Torino Film Lab.

Han har nylig grunnlagt www.scriptsavages.club, en alternativ tilnærming til manusutvikling.

Hodgson har siden 2018 arbeidet med norske filmskapere.

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.