FB Pixel

Panel: Veien til internasjonal oppmerksomhet

Norsk filminstitutt har hatt en viktig rolle internasjonalt for å promotere og melde på norske kortfilmer til internasjonale filmfestivaler og arrangere markedsvisninger for ny norsk kortfilm. Men i 2020 sluttet Norsk filminstitutt med påmeldingen av norske kortfilmer til internasjonale filmfestivaler og nå er det heller ikke skandinaviske markedsvisninger på filmfestivalen i Clermont Ferrand. 

Det internasjonale markedet er overveldende og omfattende, og det tar mange år å bygge opp kunnskap og relasjoner. Hvordan kan vi aktører som jobber med formidling av kortfilmer tilrettelegge og samarbeide for at filmskapere og produsenter finner sin vei mot internasjonale visninger av filmene sine?

Kortfilmkonventet, Minimalen, Fredrikstad Animation Festival, de regionale filmsentre, Kortfilmfestivalen og NFI møtes til en samtale, torsdag kl 10.00 på galleriet og modereres av Vibeke Skistad.

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.