FB Pixel

Panel: Meet the festivals

Programmerere fra festivaler over hele verden samles i Grimstad for Kortfilmfestivalen for å introdusere seg til filmskaperne som er tilstede. Lurer du på hva som er mandatet for programmererne fra Sundance? Hvordan filmvurderingen foregår på filmfestivalen i Winterthur? Kanskje du har en snikende mistanke om at det finnes en regelbok et sted, som kan gi deg alle “Dos and Don’ts” når du skal legge en strategi eller sende filmen din til en festival?

Møt programmererne fra noen av bransjens mest innflytelsesrike filmfestivaler og få førstehåndskunnskap om hva de ser etter, hvordan de tar valgene sine og hva du kan gjøre for at din film skal skille seg ut i påmeldingsprosessen. 

Denne samtalen er ment å være en åpen, rå og ærlig (kanskje til og med litt brutal) interaktiv dialog mellom festivaler og filmskapere. Vi forventer at myter og misforståelser blir oppklart og at økten ender med nyvunnet klarhet for alle deltakere. 

Lørdag 13:00 Galleriet. Moderator er: Kathleen McInnis

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.