FB Pixel

Oslo/Fusion filmfestival presenterer

Fredag     20:00     Vesle Hallvard

Tradisjonen tro presenterer Norges eneste festival med LHBTQ+ fokus et program som er en forsmak på festivalen i september. I år er det forhold og tilhørighet som står i fokus, med blant annet innblikk i tematikk rundt brudd i nye familiekonstellasjoner, nærhet mellom (tilsynelatende) heterofile menn, og drømmer og virkelighet for transkjønnede sexarbeidere i Cape Town.

My Almost First Time

Basert på filmskaperen Charles Lums egen opplevelse av å gå til en homo-strand som ung mann og nesten ha sex for første gang.

Les mer

Attached

Når Paula sitt smertefulle brudd med Raúl gjør at hun må slutte å se sønnen hans Dani, har Paula ikke noe annet valg enn å utfordre et hyklersk rettssystem som ignorerer omsorgsretten til en kjærlig,

Les mer

The Deluge

Dekket er flatt, det er nesten møtetid: Martin og datteren skal møte mamma på lekeplassen. Men hun foretrekker å feste med vennene sine ved elven som om det ikke var noen pandemi. Snart er det

Les mer

The Window

Et år etter Beiruts havneeksplosjon gjenforenes Basma og Mariam på sitt gamle soverom. Omgitt av utsikten over havnens rester prøver de to kvinnene å løse deres delte traumer og ødelagte forhold.

Les mer

Enomena

Anna er en begavet, men usikker 17-åring som desperat ønsker å passe inn. Den tøffe kjæresten hennes presser henne til å lure albanske Jo inn i en felle, slik at han kan mobbe dem etterpå.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.