FB Pixel

The Window

Et år etter Beiruts havneeksplosjon gjenforenes Basma og Mariam på sitt gamle soverom. Omgitt av utsikten over havnens rester prøver de to kvinnene å løse deres delte traumer og ødelagte forhold.

Sarah Kaskas

Sarah Kaskas er en libanesisk-amerikansk filmskaper, komponist og filmpedagog. Hun mottok sin MFA i Cinematic Arts i 2011, og eksamensfilmen hennes, Fugue, turnerte flere festivaler før den ble solgt til BBC Arabics “Alternative Cinema”. I 2016 var Sarah med på å grunnlegge det uavhengige produksjonsselskapet Karaaj Films, der hun regisserte Bread and Tea, og vant beste kortdokumentar på Cinéma Vérité. I 2018 hadde hennes første dokumentarfilm, Underdown, verdenspremiere på IDFA. Den turnerer fortsatt på festivaler og har vunnet flere internasjonale priser, sist for beste dokumentar på Jerusalem Arab Film Festival 2021.

I tillegg til The Window ga Sarah også ut kortdokumentaren STRUCK i 2021. Hun er bosatt i Beirut og er for tiden i utvikling med sin første spillefilm.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.