FB Pixel

Prayers for Sweet Waters

En burundisk flyktning som søker tilflukt lener seg på troen mens hun prøver å finne tilhørighet. En eldre dedikert til samfunnet hennes, reflekterer over visdom fra fortiden. En genZ navigerer for å finne trygghet og familie på nettet. Historier krysser hverandre på tvers av levende virkeligheter og drømmelandskap og vi dykker ned i verdenene til tre transkjønnede sexarbeidere i Cape Town, Sør-Afrika under COVID-19-pandemien.

Prayers for Sweet Waters_Elijah Ndoumbe

Elijah Ndoumbe

Elijah Ndoumbe er en tverrfaglig kunstner og filmregissør. Hen jobber mot legemliggjorte metoder for kunstnerisk tilknytning, omsorg og radikal fantasi. Hens image-skapende forhold strekker seg til å bygge nære samfunn mellom USA, Sør-Afrika, Vest-Afrika og den utvidede svarte og trans-diasporaen. Mens arbeidet hens er forankret i bildet, ser hen på fotografiet som en praksis av omsorg som er i stand til å produsere en radikal-omsorgspolitikk i fellesskap, i samarbeid, kollektiv produksjon og intensjonell praksis. Følelser av pust, kropp, rom, lyst, musikk og bevegelse er nøkkelelementer i hens prosess med å skape bilder.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.