FB Pixel

Attached

Imposible decirte adiós

Når Paula sitt smertefulle brudd med Raúl gjør at hun må slutte å se sønnen hans Dani, har Paula ikke noe annet valg enn å utfordre et hyklersk rettssystem som ignorerer omsorgsretten til en kjærlig, ikke-biologisk forelder.

Attached Regissør Yolanda Centeno

Yolanda Centeno

Yolanda Centeno har en dobbel grad i massemedier og reklame, og en mastergrad i markedsføring og innovativ kommunikasjon fra Spania. Som mottaker av flere spanske priser for unge kreative talenter, har hun jobbet for prestisjetunge internasjonale reklamebyråer. I 2010 fikk Yolanda et stipend for å ta sin Master of Fine Arts-grad i New York og Los Angeles (Universal Studio Campus). Eksamensfilmen hennes, Zugzwang, ble vist på mer enn 250 filmfestivaler, og mottok flere priser. Hun er en alumni av CIMA IMPULSA; en CIMA, Netflix og ICAA-sponset program som støtter kvinnelige regissører i bransjen, og hun utvikler for tiden sin første spillefilm Tras el verano.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.