FB Pixel

European Film Academy Selects 1

Onsdag       22:00     Pan

Displaced

I etterkrigstidens Kosovo, drevet av ambisjonen om å holde sin elskede sport ping pong i live, vandrer to lokale spillere fra det ene obskure stedet til det andre og bærer med seg klubbens eneste eiendel:

Les mer

Dustin

I et forlatt lager danser en liten gruppe til intens technomusikk. Blant dem er Dustin, en ung transperson. Når natten trekker på, forvandles kollektivt hysteri til søt melankoli og eufori til lengsel etter ømhet.

Les mer

Memories

Mange år etter å ha blitt frisk fra vrangforestillinger og OCD, finner Kristin Johannessen frem sine gamle digitalkameraer da hun rydder sitt barndomsrom.

Les mer

The Natural Death Of a Mouse

The Natural Death Of a Mouse handler ikke bare om å redde mus, nekte å spise bananer eller gjøre ofre i møte med hykleriet i dagliglivet i de «bortskjemte og kultiverte» delene av verden.

Les mer

Bella

Hellas, 1986-1987, litt før statssosialismens fall, og i slutten av den kalde krigen. Foran Anthis øyne er landet i endring, verden i endring, og med dem ser det ut til at Christos også er i

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.