FB Pixel

Barnas kortfilmfestival

Søndag  12:00  Pan

 

Ta med barna på kortfilmfestival!

Søndag formiddag viser vi et kortfilmprogram satt sammen for barn i  barneskolealder.

Laika & Nemo

Nemo ser annerledes ut. Ingen andre går med dykkerklær og en så stor hjelm. Men så en dag møter han Laika, en astronaut.

Les mer

Robin og planeten

Robin drar ut i skogen når foreldrene krangler. Der møter hun en liten planet som følger henne hjem. Men planeter trives ikke i garasjer, og små jenter trives ikke når foreldre krangler.

Les mer

The Right Words

Kenza (15) og hennes lillebror Madhi (13) henger hverandre ut på sosiale media jevnlig. På en busstur, Kenza setter sin naive og romantiske lillebror på prøve: å erklære kjærlighet til Jada; en jente som Madhi

Les mer

Fox for Edgar

Edgar er trist fordi foreldrene hans er mer opptatt av telefon og PC enn ham. I skogen hjelper en rev den ensomme Edgar helt inntil foreldrene plutselig får seg en vekker.

Les mer

Følgere

Helmer legger ut masse kule videoer og har fått haugevis med nye følgere. Men alt er kanskje ikke sånn som det ser ut til på overflaten. En kortfilm inspirert av Ibsens Et dukkehjem.

Les mer

Mose

Ane er en jente som alltid er alene på lekeplassen på grunn av sin særegne interesse for døden. Et vennskap utvikler seg når Sunniva opplever sitt første dødsfall og lurer på hva som skjedde med

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.