FB Pixel

Short Film Festival for Kids

Sunday  12:00  Pan

A short film program put together just for kids! Appropriate for 6-12 years. 

Laika & Nemo

Nemo ser annerledes ut. Ingen andre går med dykkerklær og en så stor hjelm. Men så en dag møter han Laika, en astronaut.

Read more

Robin og planeten

Robin drar ut i skogen når foreldrene krangler. Der møter hun en liten planet som følger henne hjem. Men planeter trives ikke i garasjer, og små jenter trives ikke når foreldre krangler.

Read more

The Right Words

Kenza (15) og hennes lillebror Madhi (13) henger hverandre ut på sosiale media jevnlig. På en busstur, Kenza setter sin naive og romantiske lillebror på prøve: å erklære kjærlighet til Jada; en jente som Madhi

Read more

Fox for Edgar

Edgar er trist fordi foreldrene hans er mer opptatt av telefon og PC enn ham. I skogen hjelper en rev den ensomme Edgar helt inntil foreldrene plutselig får seg en vekker.

Read more

Følgere

Helmer legger ut masse kule videoer og har fått haugevis med nye følgere. Men alt er kanskje ikke sånn som det ser ut til på overflaten. En kortfilm inspirert av Ibsens Et dukkehjem.

Read more

A Mash Moss Story

Ane er en jente som alltid er alene på lekeplassen på grunn av sin særegne interesse for døden. Et vennskap utvikler seg når Sunniva opplever sitt første dødsfall og lurer på hva som skjedde med

Read more

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.