FB Pixel

Screen Talent Europe presenterer

Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner i Nord-Europa som jobber med talentutvikling i audiovisuell sektor. Målet er å fremme og utvikle samarbeid mellom europeiske filmskapere på ulike måter. Screen Talent Europe har i år satt sammen et program med kortfilmer av unge talenter med tilknytning til partnerorganisasjonene. 

Silence

Ni år gamle Bahar mistet nylig evnen til å høre. Følelsen av fremmedgjøring er begynnelsen på en serie desperate handlinger som kulminerer i et forsøk på å kurere seg selv.

Les mer

The Chimney Swift

Et barn klatrer opp gjennom skorsteinspipa mens en fugl lander på toppen for å bygge rede. Et møte uten noen vei tilbake. 

Les mer

1-1

Aymans sex-date med Jonas blir avbrutt av vennene Amirah og Samir – med positivt utfall. 

Les mer

Insta Worthy

Ungjenta Laura blir lokket med på Instagram og prøver å få tatt et profilbilde av seg selv til kontoen. Under fotoseansen med venninna Alexandra oppstår en rekke ubehagelige, unaturlige og pinlige situasjoner. 

Les mer

ZWART

Den noe naive Ronnie oppgir litt for mange detaljerte personopplysninger for å bekrefte sin egen identitet digitalt. Ronnie må gjøre alt som står i hans makt for å holde sine mørke drifter skjult for kona. 

Les mer

Anyway

I senga, om kvelden. En jente vil fortelle kjæresten at hun elsker ham, men hun vil at han skal si det først.

Les mer

Totem

Totem er historien om en liten kvinne som ønsker seg et totemdyr. Valget faller på et digert villsvin som hun bestemmer seg for å temme. 

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.