FB Pixel

Totem

Totem er historien om en liten kvinne som ønsker seg et totemdyr. Valget faller på et digert villsvin som hun bestemmer seg for å temme. Men villsvinets styrke og brutalitet blir for mye for den krigerske jegeren, og dyret svelger henne. Fra svinets magesekk hører hun hvordan hjertet dets slår, og hun bestemmer seg for å kjempe seg ut, koste hva det koste vil.

Katrine Glenhammer

Katrine Glenhammer (f. 1992) er utdannet innen multimedial historiefortelling og produksjon ved Via Film & Transmedia i Århus. Hun har alltid vært fascinert av miniatyrer og teksturen i stop motion-animasjon. Opprinnelig planla hun ikke å jobbe i sjangeren, men ble etter hvert drevet av et ønske om å jobbe i et mer kontrollert miljø med tanke på lyssetting, utforming av sett og “skuespillernes” bevegelser. I 2017 var hun praktikant i Wiredfly Animation, hvor hun jobbet med å bygge dukker i et stop motion-studio. Her begynte ideen til TOTEM å ta form.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.