FB Pixel

Ny teknologi nye fortellinger

Hvordan komme igang – eller videre – med produksjon av VR/AR?

VR og AR blir stadig mer aktuelle format for historiefortelling. De store festivalene (Sundance, Tribeca, Venezia) har i flere år hatt egne program for «Immersive storytelling» og fondene har også gjennom flere år bevilget midler til produksjon av slike prosjekter. 

Hva er de siste trendene? Hvordan ta steget fra 2D til  VR/AR? Hvor er markedet for prosjektene? Og hva legger filmsenter og – fond vekt på når de finansierer VR/AR prosjekter? Gjennom drøyt to intense timer vil et bredt spekter av bransjeaktører svare på bla disse spørsmålene. 

Vi får blant annet møte Tom Millen fra Crossover Labs som ser på internasjonale trender, Ragnhild Hutchinson fra Tidvis, som gir innblikk i deres produksjoner rettet mot museer, og Even Benestad – som forteller om VR-serien som aldri kom til produksjon. Og ikke minst vil konsulenter fra filmsenter, regionalt fond og NFI gi innblikk i hva de legger vekt på når de støtter VR/AR-prosjekter.

I samarbeid med

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.