FB Pixel

Are You Hungry?
We offer a cinematic Broth of Vigour spiced with Cayenne and Bitter Herb plus a (Progressive) Touch of Apple Sauce and Meats cut To the Bone (slicing Under the Fish Scales.)

Our 37 films are all Memorable, providing Something To Remember until next Weekend and beyond—because we don’t use an Algo-Rhythm, we seek Gusts Of Wild Life! All humans are Awaiting Death and a trip across the Styx, of course, and some will End Up In Jail. But these 37 great shorts (Examine the list!) at Least show us sunshine through The Rain. Whether you’re a Baby Mommy or a Baby Dyke in Dungarees, we’re here for you. So Stay Awake, Be Ready!

— Yours Sincerely, the KFF Team.

Neil Young

Neil Young anmelder regelmessig filmer for The Hollywood Reporter og bidrar hyppig til Sight & Sound, Tribune Magazine m.fl. Han er basert i Sunderland og Wien, og jobber med konsultasjon og programmering for festivaler over hele Europa. Han var festivalleder for Bradford International Film Festival fra 2011 til 2015, og har forelest ved bl.a det østerrikske filmmuseet og Riga International Film Festival. Hans kortfilm Vilniu Detroit hadde premiere på Vilnius International Film Festival i 2016.

Anita Svingen

Anita Svingen er daglig leder for Kortfilmfestivalen i Grimstad og har vært tilknyttet Kortfilmfestivalen siden 2006. Hun har en bachelor i film og TV fra University of Westminster i London og har jobbet i mange år med TV-produksjoner.

Bård Ydén

Bård Ydén har vært redaktør i Kortfilmfestivalen siden 2018, og har jobbet med filmfestivaler siden 2003. Fra 2007 til 2016 var han festivalleder for Oslo/Fusion Int. filmfestival, en rolle han gikk tilbake til i 2018. Han har vært programkonsulent og kurator for flere internasjonale filmfestivaler og har gjennom årene opparbeidet seg bred juryerfaring internasjonalt. Han var med å starte The Faroe Islands’ Minority Film Festival i 2017, og fra 2019 er han vært en del av teamet for Berlinale Horizons Startup-program.

Julie Pichard

Julie Pichard er utdannet filmklipper, og har jobbet som klipper i Frankrike og Norge i mange år. Hun har også studert kulturprosjektledelse og jobbet som koordinator for Institut Français ved den franske ambassaden i Norge. Julie var gjestekoordinator for festivalen i 2019 og er nå ansatt som produsent.

Vanja Ødegård

Vanja Ødegård har tidligere jobbet som gjesteansvarlig, koordinator og programmerer i Kortfilmfestivalen. Hun har en mastergrad i filmvitenskap fra NTNU, og har tidligere vært festivalleder for Oslo/Fusion Internasjonale filmfestival, samt jobbet med Kosmorama, Film Fra Sør og andre festivaler. Hun er for tiden forskningsbibliotekar i Seksjon for Film og Kringkasting ved Nasjonalbiblioteket i Oslo og jobber særlig med innhold til nettsiden Nordicwomeninfilm.com.

Cato Fossum

Cato Fossum er tidligere programmerer for Tromsø Internasjonale Filmfestival og programsjef for Oslo Pix. Han er også bidragsyter til filmtidsskriftene Z og wuxia. Fossum er nå ansatt i Kortfilmfestivalen.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.