FB Pixel

The Diaper Cake

Lena og Vitya, begge i begynnelsen av 20-årene, er to barn som nå har et eget barn. På sykehusets barselavdeling, som i et limbo, er deres første fellesprosjekt å vekke sønnen for å gi ham mat. Når de nybakte foreldrene gjentatte ganger mislykkes, må de takle de irreversible endringene i livene sine og med hverandre. I mellomtiden står bleiekaken i rommet, som en tidsinnstilt bombe.

Anastasia Babenko

Anastasia Babenko er en ukrainsk filmskaper og fotograf som for tiden er basert i Seattle. Før hun skrev og regisserte, jobbet hun som nyhetsreporter i Ukraina, Tyskland og USA. Hennes siste motevideoer inkluderer et samarbeid med den ukrainske designeren Anton Belinskiy for Paris Fashion Week. Utover sin kunstneriske praksis, kuraterte Anastasia show og filmprogrammer for forskjellige gallerier og filmsentre. Hun var også en del av programmeringsteamet til SIFF 2020. I 2022 vil Anastasia med-kuratere The Middle Seat, en seks måneder lang utstillingsserie på Das Schaufenster, sentrert rundt østeuropeiske kunstnere med innvandrerbakgrunn.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.