FB Pixel

Landfokus: Ukraina 1

Torsdag    14:00    Vesle Hallvard
Søndag     18:00    Catilina

In Joy

Kate er en ung, ensom mor. Hun forelsker seg i en kar, men har ikke mot til å fortelle ham at hun har en sønn. Ettersom forholdet deres utvikler seg raskt, blir avsløringen mer komplisert.

Les mer

Leopolis Night

Polia, Solomiіa, Mariіa spiller i det lokale teateret. Etter forestillingen møter de en fyr og går gjennom nattbyen sammen. Polia ser ut til å bli forelsket i ham.

Les mer

Graduation ’97

Roman lever et ensomt liv i en landsby og jobber som tekniker. For første gang siden eksamen kommer Liuda, hans tidligere klassekamerat, tilbake til byen. Ingen har hørt noe fra henne på tjue år, men

Les mer

The Surrogate

En mann ødelegger redet til en ukjent skummel skapning. Men det er ikke den mest forferdelige skapningen han vil møte i kveld.

Les mer

The Diaper Cake

Lena og Vitya, begge i 20-årene, er to barn som nå har et eget barn. På sykehusets barselavdeling konfronteres de med nytt ansvar og permanente livsendringer.

Les mer

Deep Water

En fortelling om en glatt og ensom middelaldrende havfrue som bor på bunnen av en innsjø og har den magiske evnen til å se gjennom vann i tusenvis av kilometer. Hennes favorittsyssel er å spionere

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.