FB Pixel
Dramatikerforbundets pris Timeglasset og 15.000 kroner går til en eller flere manusforfattere som står bak en fiksjons- eller novellefilm i konkurransen for norsk kortfilm. Juryen er oppnevnt av Dramatikerforbundet.
Nina Wester Jury Timeglasset Fotograf Kristin Aafløy

NINA WESTER er dramatiker og teaterregissør med utdannelse fra Dramatiske institutet i Stockholm. Hun arbeider på scener i Norge og Sverige og har fokus på samtidsdramatikk. I 2010 vant hun Heddaprisen for “årets forestilling» med Vi som er hundre på Rogaland Teater. Wester var i 2013-2016 teatersjef ved Hålogaland Teater i Tromsø og arbeider nå som frilanser med Oslo som base. Hun er også styremedlem i Dramatikerforbundet.

Magne Pettersen jury Timeglasset

MAGNE PETTERSEN er opprinnelig fra Sandnessjøen og har skrevet og regissert ti kortfilmer og sju musikkvideoer siden 2000. De siste ti årene har han utviklet fire spillefilmprosjekter, blant annet i samarbeid med Zentropa og med Evil Doghouse Productions. Magne underviste i manus og regi på Noroff Filmproduksjon i Oslo fra 2011 til 2019, jobbet på Roy Anderssons «Du levande» i 2006, og han jobber per dags dato som manusforfatter og regissør og driver Retriever Film.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.