FB Pixel

Speed Dates

Kortfilmfestivalens årlige Speed Date er tilbake – arrangementet hvor norske regissører og produsenter møter internasjonale programmerere, distributører og agenter.

Speed dates er en viktig arena for å bli kjent med og bygge et internasjonalt nettverk av programmerere og distributører. Målet er ikke nødvendigvis så kortsiktig (og stressfylt) at filmen du har i år må bli plukket opp, men at du knytter kontakter som kan hjelpe deg i din videre karriere og med fremtidige filmer. Programmerere og distributører er alltid interessert i nye stemmer og spennende regissører og produsenter, og vil gjerne plukke opp den neste store filmen tidlig i prosessen.

Kortfilmens festivalreise er svært viktig for både regissør og produsent. Samtidig kan det være vanskelig og uoversiktlig å skulle manøvrere seg gjennom et hav av festivaler. Bli kjent og tenk langsiktig. Vi ser på dette som en god og effektiv måte å styrke bånd mellom norsk filmbransje og viktige internasjonale aktører.

Speed Dates vil foregå fysisk i Grimstad, men vil inkludere deltakere digitalt.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.