FB Pixel

Produsentene presenterer seg​

Kortfilmfestivalen har invitert produsenter fra hele landet, som jobber innen ulike sjangre og format, til å presentere sine respektive selskapers profil og arbeidsform.  

Er du filmskaper og ser etter produsent til dine filmer eller er du bare nysgjerrig på produksjonsselskapene? Da vil dette arrangementet gjøre det lettere å orientere seg, knytte nye kontakter og kanskje finne nye samarbeidspartnere? Det vil selvsagt også være en gyllen mulighet for produsenter til å treffe hverandre.

En av Kortfilmfestivalens viktigste oppgaver er å bidra til en kontinuerlig utvikling av norsk film og norsk filmmiljø. Det er få steder hvor det samles så mange spennende, unge og nye stemmer hvert år for å presentere sine nyeste filmer, som på Kortfilmfestivalen. Da er det viktig at den etablerte bransjen er tilstede og nysgjerrig på hva som kommer. Dette er norsk films fremtid.

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.