FB Pixel

Møt festivalene

Programmerere fra festivaler over hele verden samles i Grimstad og Kortfilmfestivalen for å se film og møte filmskapere som er tilstede. Lurer du på hva som er mandatet for programmererne fra Sundance? Hvordan filmvurderingen foregår på filmfestivalen i Winterthur? Kanskje du har en snikende mistanke om at det finnes en regelbok et sted, som kan gi deg alle “Dos and Don’ts” når du skal legge en strategi eller sende filmen din til en festival?

Møt programmererne fra noen av bransjens mest innflytelsesrike filmfestivaler og få førstehåndskunnskap om hva de ser etter, hvordan de tar valgene sine og hva du kan gjøre for at din film skal skille seg ut i massen av filmpåmeldinger.

Denne samtalen er ment å være en åpen, rå og ærlig (kanskje til og med litt brutal) interaktiv dialog mellom festivaler og filmskapere. Vi forventer at myter og misforståelser blir oppklart og at økten ender med nyvunnet klarhet for alle deltakere.

Moderator: Kathleen McInnis
I over 30 år har McInnis oppdaget, introdusert og støttet oppadkommende globale filmtalent gjennom programmering for noen av verdens ledende filmfestivaler, som filmprodusent og strategipublisist på verdens A-festivaler.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.