FB Pixel

At the Roundtable:
Răzvan Rădulescu on screenwriting

15 heldige filmskapere får her sjansen til å få direkte og personlige innspill fra Răzvan Rădulescu på sine manus og filmprosjekter. Den svært ettertraktede manuskonsulenten stiller til en lukket rundebordssamtale, hvor filmskaperne på forhånd har sendt inn en kort synopsis av sitt filmprosjekt.

Arrangementet er nå fullt.

Răzvan Rădulescu studerte lingvistikk, fransk litteratur og operaregi før han begynte å jobbe med film og ble sentral i fremveksten til den rumenske nybølgen.

Som manusforfatter står han bak filmer som The Death of Mr. Lăzărescu, Tuesday after Christmas, og Child’s Pose. Han har vært manuskonsulent på 4 måneder, 3 uker, 2 dager, og The Autobiography of Nicolae Ceaușescu, og regissert First of all, Felicia og Evropa. 

Han har fulgt et grunnleggende prinsipp: at film på lerretet handler om det vi ser og hører, mens i etterkant handler det om hva vi tenker og føler.

Rădulescu har også jobbet med flere spennende norske filmskapere, inkludert Gunhild Enger, Nataša Urban, Thea Hvistendahl og Emilie Blichfeldt.

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.