FB Pixel

Utekino: and the king said, what a FANTASTIC MACHINE

Utekinoen på Wenzels plass, mellom Apotekergaarden og Ibsenmuseet,  er et fast innslag under Kortfilmfestivalen. Her kan man hygge seg med en film i sommerkvelden, sammen under åpen himmel. 

NB! Visningen er gratis og åpen for alle.

Årets film er for alle som noengang har sett et fysisk fotografi eller vært borti sosiale medier. Etter verdenspremieren under Sundance Film Festival i år mottok denne filmen Special Jury Award for Creative Vision, og fra ungdomsjuryen i Berlinale, Generation 14plus, mottok den Hederlig omtale – det er ingen tvil om at dette er en unik og innsiktsfull film som vil treffe publikum i alle aldre!

Vi har gleden av å invitere Grimstad til en eksklusiv førvisning av 

And the king said, what a FANTASTIC MACHINE 

Denne svensk/danske dokumentaren regissert av Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck tar oss gjennom den tekniske utviklingen av levende bilder – fra de tidligste kameraene til dagens kakofoni av virale nettvideoer og livestrømming. 

Fra Camera Obscura og Lumiére-brødrene, til YouTube-generasjonen og oppblomstringen av sosiale medier – denne filmen dokumenterer hvordan vi gikk fra å fange bildet av en bakgård til å bli en multimilliard-industri på bare 200 år.

Gå ikke glipp av denne humoristiske, fengende og tankevekkende filmen, produsert av svenske Plattform Produktion, med Erik Hemmendorff og Ruben Östlund som utøvende produsenter. 

Regissørene Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck vil introdusere visningen. 

Velkommen!

    Visningen er sponset av Sparebanken-Sør.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.