FB Pixel

Sørnorsk filmsenter 15 år!

Sørnorsk filmsenter har siden starten jobbet med å bygge opp filmbransjen og utvikle talenter i regionen. Det har vist resultater, med filmer som har vunnet anerkjente priser på festivaler i inn- og utland. Nå feirer de 15 år med et kuratert kortfilmprogram. Senterleder Ingrid Falkenberg Dokka skriver dette:

«Filmsenterets lille retrospektive kortfilmprogram er en hyllest til alle våre regissører, manusforfattere, produsenter og filmfaglige arbeidere. Det er også en hyllest til alle som har bevilget penger, støttet senteret på alle måter og som har lagt grunnlaget for Sørnorsk filmsenters livsberettigelse. Valg av filmer er som «å velge mellom sine egne barn» – helt umulig, men vi måtte ta noen valg. Vi tenker filmene i dette programmet er som små lysende fyrtårn – som signaliserer en god framtid på vegne av den sørnorske filmkunsten, og alle de som er med og skaper den.»

Sørnorsk filmsenter inviterer til et glass på Hestetorget etter programmet.

Under kan du lese en hilsen fra senterleder Ingrid Falkenberg Dokka.

 
 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.