FB Pixel

Animasjonsverksted: Lag levende fantasidyr

Velkommen til et verksted hvor vi lærer om tegning og animasjonsfilm sammen med illustratør og filmskaper Annette Saugestad.

Her får man jobbe med ulike tegneteknikker for å lage sitt eget fantasidyr, og hvordan man lager animasjonsfilm med dyret.

Det er et lekent og eksperimenterende verksted med fokus på å bruke eget uttrykk og fantasi, hvor vi lærer om hvordan vi kan bruke dette i egne filmer, og hvordan fortsette med det hjemme.

Kursholder Annette Saugestad viser også klipp fra sine egne animasjonsfilmer.

Deltakerne vil få med seg figuren sin hjem og en link til den ferdige filmen blir tilsendt i etterkant. Alle filmene vil bli vist på Kulturhuset søndag 11. juni kl 12:00!

Påmelding: Trykk her

Maks. deltagere: 8

Aldersgruppe: 9 – 12 år

Tid og sted: Lørdag 10. juni fra kl. 10:00 til 13:00 på Grimstad Bibliotek

Husk! Ta med niste og vannflaske! 

Annette Saugestad er illustratør, animatør og barne- og ungdomsforfatter. Hun har skrevet og illustrert seks bildebøker, laget flere animasjonsfilmer, og jobber som illustratør og animasjonsfilmskaper. Ved siden av sitt eget skapende arbeide har hun i 20 år holdt ulike kurs, verksteder og undervisningsstillinger i animasjon og tegning ved blant annet kulturskoler, Den kulturelle skolesekken, bibliotek og filmfestivaler.

https://www.lilledyret.no/

 

    Visningen er sponset av Sparebanken-Sør.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.