FB Pixel

SPEED DATES

Kortfilmfestivalen arrangerer speed dating mellom norske regissører/produsenter og internasjonale programmerere, distributører og agenter. 

Speed dating er en viktig arena for å bli kjent med et internasjonalt nettverk av programmerere og distributører. Målet er ikke nødvendigvis kortsiktig at denne filmen må bli plukket opp, med at du får et kontaktnett for din videre karriere og fremtidige filmer. Programmerere og distributører er alltid interessert i spennende regissører og produsenter, og vil gjerne plukke opp neste film tidlig i prosessen.

Kortfilmens festivalreise er svært viktig for både regissør og produsent. Samtidig kan det være vanskelig og uoversiktlig å finne veien selv med så mange festivaler verden over. 

Bli kjent, tenk langsiktig. Vi ser på dette som en målrettet og effektiv måte å knytte bånd mellom norsk filmbransje og viktige internasjonale aktører.

Dette vil foregå både fysisk i Grimstad og digitalt på nett.

For inviterte.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.