FB Pixel

Produsentene presenterer seg

I Produsentene presenterer seg har vi invitert produsenter fra hele landet, innenfor forskjellige sjangre og størrelser, til å presentere sine produksjonsselskapers profil og arbeidsform.  

Er du filmskaper og ser etter produsent til dine filmer eller er du bare nysgjerrig på produksjonsselskapene? Da er dette programmet for deg, for å lettere orientere deg, knytte nye kontakter og kanskje få nye samarbeidspartnere? Her vil vi også samle produsentene til å treffe hverandre.

En av Kortfilmfestivalens viktige oppgaver er å bidra til en kontinuerlig utvikling av norsk film og norsk filmmiljø. Det er få steder hvor det er samlet så mange spennende, unge filmskapere og nye stemmer hvert år for å presentere sine nyeste filmer som på Kortfilmfestivalen. 

Velkommen til en hyggelig samtale på galleriet torsdag kl. 19.00. Samtalen ledes av Heidi Palm Sandberg, produsent hos Qvisten 

 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.