FB Pixel

Produsentene presenterer seg

I Produsentene presenterer seg har vi invitert produsenter fra hele landet, innenfor forskjellige sjangre og størrelser, til å presentere sine produksjonsselskapers profil og arbeidsform.  

Er du filmskaper og ser etter produsent til dine filmer eller er du bare nysgjerrig på produksjonsselskapene? Da er dette programmet for deg, for å lettere orientere deg, knytte nye kontakter og kanskje få nye samarbeidspartnere? Her vil vi også samle produsentene til å treffe hverandre.

En av Kortfilmfestivalens viktige oppgaver er å bidra til en kontinuerlig utvikling av norsk film og norsk filmmiljø. Det er få steder hvor det er samlet så mange spennende, unge filmskapere og nye stemmer hvert år for å presentere sine nyeste filmer som på Kortfilmfestivalen. 

Velkommen til en hyggelig samtale på galleriet torsdag kl. 19.00. Samtalen ledes av Heidi Palm Sandberg, produsent hos Qvisten 

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.