FB Pixel

Those Who Laugh, Last - Comedy Shorts

Torsdag    22:00    Pan
Søndag     16:00    Catilina

En god latter forlenger livet, enten det kommer fra slapstick eller verbal levering. I denne samlingen av fantastiske og absurde historier kan vi love mange underfundigheter, skarpe observasjoner, hjernetrim over tidsreiser, og at du kanskje vil revurdere bruk av plastposer.

Plastic Killer

Amparo bor i en gammel, forlatt tekstilhandel i sentrum av Madrid med det eneste selskapet til Carmela, en plastpose som hun anser som datteren sin.

Les mer

Kafkas

Massachusetts, 1987. Fran er et høyskoleutdannet nervevrak med hodet fullt av filosofi og en usunn besettelse av Franz Kafka. I de sene nattetimer kaller hun menn over hele Amerika som har etternavnet Kafka i håp

Les mer

Animals

En tenåringshjort som sliter med å finne sin plass i livet etter at moren hennes ble skutt og drept. Sammen med sine nye dyrevenner begynner hun å tenke… Hvordan ville livene deres vært hvis mennesker

Les mer

A Fairy Tale

Juan, en filmskaper under opplæring, lager et dokumentarportrett av Coco, en marginalisert person i tretti-årene. Filmen blir raskt stilt spørsmålstegn ved når Juan oppdager at Coco tror hun er en fe i et fortryllet samfunn.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.