FB Pixel

Sundance-programmer Ash Hoyle presenterer

Torsdag    14:00   Catilina

Sundance Film Festival er et årlig samlingspunkt for de mest spennende, elektriske, fremadstormende og etablerte stemmer i amerikansk og internasjonal filmkunst. Grunnlagt av en visjonær Robert Redford, har festivalen vært et sted hvor man oppdager skinnende juveler av kort- og spillefilmskaperne, nye media-kunstnere og musikere.

De siste to utgavene av festivalen har vært digital, nyskapende i funksjon og form for en festival i det uavhengige filmlandskapet. I 2022 viste Sundance 59 kortfilmer fra over hele USA og kloden, valgt ut fra mer enn 10.000 påmeldte filmer.

 

Dette programmet er kuratert fra 2022 Sundance Film Festivals kortfilmprogram av Sundance-programmerer Ash Hoyle og representerer en krysseksjon av årets kortfilmkatalog. Disse filmene rører ved elementer som holder Sundances kortfilmprogram levende: sjangertøyende dokumentarer, oppfinnsom animasjon, historier rett fra hjertet, og en sunn dose manglende respekt.

Årets utvalg kommer fra USA, Storbritannia, Nigeria, Chile, Mexico og Canada.

God fornøyelse!

Maidenhood

Catalina underordner seg tradisjonen til sitt folk, «La Baláhna», for å demonstrere sin renhet og verdi som kvinne til sin elskede, men kroppen hennes forråder henne og hun klarer ikke å demonstrere sin kyskhet. 

Les mer

Starfuckers

En intim kveld mellom en filmregissør og en eskorte blir forstyrret når et kjent ansikt ankommer.

Les mer

The Hork

I en alternativ dimensjon venter den stoiske guden Power-Unrecognized på at den ubøyelige Greed skal komme og konsumere hennes makt.

Les mer

Bestia

Bestia er basert på sanne hendelser, og utforsker livet til en hemmelig politiagent under militærdiktaturet i Chile.

Les mer

Bump

En ung manns motvilje til å gi slipp på et trivielt møte får ham til å søke gjengjeldelse.

Les mer

You’ve Never Been Completely Honest

Gjennom animasjon og rekonstruksjon bringer liv til Gene Churchs originale intervju, som aldri har blitt hørt, hvor han forteller om den opprivende fysiske torturen og hjernevaskingen han utholdt på et hemmelighetsfullt, fire dager langt forretningsseminar

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.