FB Pixel

Toronto internasjonale filmfestival presenterer

Onsdag   22:00   Catilina

Short Cuts-programmerer Jason Anderson presenterer et knippe filmer fra Toronto International Film Festivals kortprogram. Festivalen er en av verdens største og mest mangfoldige arenaer for ny film, og arrangeres hvert år i september.

Short Cuts-teamet er svært glade over det gode forholdet vi har utviklet gjennom det årlige  samarbeidet med Kortfilmfestivalen. Det har blitt en verdifull anledning til skape et kontaktledd mellom vår festival og så mange nye nordiske talenter. Det er samtidig en mulighet for å gi økt oppmerksomhet til filmer vi er stolte av å dele og støtte på TIFF. Slike muligheter er det overraskende få og svært spesielle, og vi er igjen svært glade for å dele et knippe av våre store favoritter fra 2021.”

Nuisance Bear

Churchill, Manitoba, er kjent som et internasjonalt reisemål for fotografering av isbjørn. Vi har sett de majestetiske bildene og de klassiske dyreliv-seriene herfra – men hva ser disse bjørnene av oss?

Les mer

Bhai

Forståelseskløften mellom to brødre utvides midt i travelheten i Karachi på Pakistans uavhengighetsdag.

Les mer

Ousmane

Ousmane, en nyankommet immigrant som bor i Montreal, står overfor en utfordrende situasjon når han møter en eldre desorientert dame på slutten av arbeidsdagen.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.